2010. szeptember 6., hétfő

Nyárbúcsúztató

Toscan nyaralásunk után a gyerektáboroké volt a főszerep, meg a barátnőké, meg a tanyáé, és még egy közös Balaton is belefért.

Sokat nem ejtőzhettek a gyerekek itthon, mert már hétfőn, július 12-én indultak is a már előző évben jól bevált balatoni "Pistike-táborba". Idén már Valcsika is ment velük, és mindenki nagyon jól érezte megát. Jó volt nekik, mert itthon éppen 40 fok uralkodott, és ez csak a Balcsiban volt elviselhető. A víz olyan meleg volt, hogy még Koli is órákat töltött volna benne. Sátorban is megpróbáltak aludni, de a szúnyogok, akik idén enyhén megszaporodtak, kiűzték őket. Élményekkel gazdagon, boldogan tértek haza.
Valcsika a következő hetet barátnőjénél, Blankánál töltötte, így a fiuk könnyebben tudtak dolgozni járni a céghez. Idén a csomagolás volt a feladatuk, csengőt csomagoltak, talán még élvezték is.

Július 26-30-ig az iskolai balatoni tábor kezdődött. A gyerekekkel Mariann és Anti is mentek, így Valcsikát is elvitték. Nagyon élvezte, hogy a nagylányok befogadták a csapatba. Sokat kézműveskedtek, boboztak, kalandparkoztak, fociztak. A fürdés maradt kissé el, mert a levegő éppen a lehüléses fázisban volt. Idén nyáron vagy megsültünk, vagy megfagytunk.
A következő táborig még volt egy hét, azt édesapámmal Budapesten, és Barna nagyszülőkkel töltötték a tanyán.
Kalandpálya gyakorlásképpen,
Margitszigeten,
Gecse papával Margitszigeten,
Fiumei úti sírkerti séta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése