2009. július 20., hétfő

Mamáékkal a tanyán apáék nélkül

Míg mi Marokkóban voltunk a gyerekek anyósomékkal 8 napot töltöttek a tanyán. A tanya szó nem a szó szoros értelmében tanya, csak mi neveztük el így.
Szerencsére egyszer valaki szeretett volna megválni tőle, anyósom pedig éppen akkor lapozott bele abba az újságba, ahol hírdették. Pont a fiúkkal voltam terhes, mikor megvették. Csodaszép hatalmas telek, gyönyőrű medence, melyben a víz 32 fokos, vagy még melegebb, és egy kétszobás, nappalis, kényelmes nagy ház. Imádnak a gyerekek is itt lenni, élvezik a kikapcsolódást, a szabadságot. Itt fürödhetnek esőben is, és akkor is, mikor sötét van, mert elég csak felkapcsolni a medence világítását. Kialakítottak a bokrok között egy gyerekbirodalmat, amelyik az ő kis kuckójuk.
A tanya mellett erdők és szántások vannak, fantasztikus naplementéket csodálunk esténként.
Klári mama évről évre szervez családjának itt egy egy hetes bulit, jönnek a keresztgyerekek, akik időközben már egyetemisták, de mégis nagyon élvezik itt a pihenést. Valcsi Katikával és Annamarival kialakított egy lánycsapatot, mindenre megfűzte a csajokat, buli volt az egész hét, szerencsére az időjárás is olyan jó volt, hogy egész nap a vízben lehettek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése