2010. január 26., kedd

Válasz egy reklamációra

Legszeretettebb Éva nevű ismerősöm örömmel újságolta, hogy olvasta blogomat, de azért megjegyzésképpen mondta, hiányolta közös utazásunk megemlítését. Nagyrészt ez a blog a gyerekekről szól, de néha mi is lehetünk gyerekek, így nem hagyom ki a kérését, és írnék egy fantasztikus utazásról, melyet Éva kapott ajándékba, mert 10 éve nálunk dolgozik.

Mára nálunk közel 40 ember van, így kissé átalakult a dolog, de mindenki szívében leginkább a 10-12 évvel ezelőtti időszak él, mikor még csak páran nyomtuk a virágpiacon. Éva akkor került hozzánk, de már régebbről ismertük. Én igazából nem itt dolgoztam, csak unatkoztam volna 8 órai munka és egy esti főiskola mellett és szerelemből, még szezonokban Ferinek is besegítettem. A töménytelen, sokszor hajnalig tartó munka mellett szuper hangulatban töltöttük estéinket. Éva a 2. ember, aki már betöltötte a 10. évét nálunk, így Ferivel elhatároztuk, hogy nővéremékkel (ő volt az első 10 éves), és Éváékkal hatosban elutazunk egy meglepcsi helyre, Cesky Krumlov-ba. Még mi sem jártunk ott, de barátaink mesélték, hogy kihagyhatatlan. Igazuk lett. Nemcsak a sörtől, és a jó ételektől, hanem a nevetéstől is híztunk pár kilót.


Fantasztikus kis városka, amely megmaradt eredeti formájában. Sokat sétáltunk, és a sétában megpihenve sorra látogattuk a kiskocsmákat.

Legkedveltebb helyünk a szállásunkal szembeni volt. Kb másfél lépésre a kijárattól, Éváék baldahinágyas szobájából, még rá is lehetett látni. Vaslapon sütötték a Hermelin sajtot, a csirkeszárnyakkal, és hozzá nagyon jól esett a sör, még nekem is.



Kedves Éva! Anita! még sok boldog 10 évet kívánunk!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése