2010. március 16., kedd

Visszatekintő-Szilveszter


Régen nagy bulisok voltunk. Nem múlt el olyan szilveszter, hogy mi ne szerveztünk volna valamit, vagy kerestünk helyet, ahol együtt lehettünk barátainkkal. Mostanság a gyerekek megszületésével ez kicsit megváltozott. Cégnél is olyan nagy hajtás van karácsony környékén, illetve akkorra esik a céges buli is, ami felér egy szilveszterrel, hogy mire eljutnánk bárhová, inkább nyugiban otthon maradunk. Persze az sem ötösben, Bubeszék mindig átugranak hozzánk.

Idén ez kicsit másképp alakult. Kedves barátaink Péterék panaszkodtak, náluk nem táncol senki, így bevállaltam, ha a gyerekeket vihetjük, megyünk. Náluk, szintén sokgyerekeseknél ez nem okozhatott problémát, egész este nem is láttuk a skacokat, hajnali 6-kor úgy kellett őket lelőni, hogy menjenek már aludni. Fecó még akkor is inkább csocsózott volna.

Nem tagadom jól esett kicsit végre kimozdulni, táncolni. Jó volt partnerekre találni ebben végre, és az is jó, hogy a gyerekek is olyan korban vannak, hogy már bárhová elmehetünk velük.Posted by Picasa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése