2009. április 12., vasárnap

Jött a nyuszi


Ma reggelre megérkezett a nyuszi! Annyira édesek a srácok, hiszen ők tudják, hogy anya és apa a nyuszi, de mégis úgy tesznek, mintha hinnének benne. Egyszer mikor elmagyaráztam Fecinek, hogy mennyivel jobb, ha még hisz a dogokban, megfogadta a tanácsomat, és Mikulástól, Nyusziig mindenben hisz.
Arra ébredtünk Ferivel, hogy a nappaliban vannak és közösen játszanak Valcsi Kisállat házával. Mikor látták, hogy felébredtünk, örömmel újságolták, hogy kaptak 2 kormányt is a SegaRallyhoz. Persze gyorsan ki is próbálták, nagy volt az öröm.
Klári mama is küldött nekik nagy csokitojásokat, de nem mertük a kéró elé kirakni a kertbe, nehogy valaki azt higgye, hogy neki hozta a nyuszi. Majd holnap reggel kicsenjük.

Valcsi napközben megkérdezte, hogy én láttam-e már a húsvéti nyuszit. Persze mondtam, hogy még nem. "Hát akkor azt sem tudod anya, hogy milyen színű lehet."

Korábban a srácok minden alkalommal mentek édesapjukkal locsolni, mi Valcsival pedig vártuk a locsolókat. Kicsit lelkiismeret furdalásom is volt, hogy le kellett mondai mindenkit, de nem lehet egyszerre mindenkinek megfelelni. Már iskolába járnak a srácok, onnan nem olyan egyszerű hiányozni. Ferire is annyira ráfért a kikapcsolódás, és itt igazán a gyerekeké.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése