2009. április 12., vasárnap

Nagy túrák

Mivel Valcsi még nem gyógyúlt meg, a srácok elhatározták, hogy hármasban tesznek egy nagy túrát. Koli majréját itthon hagyták és nyeregre szálltak. Érdekes, hogy itt Vas megyében mennyi bicikliút van. Valahogy otthon ezek még nem épültek ki rendesen. Hosszú kilómétereken át lehet tekerni, és semmi kereszteződés. Itt volt a legjobb alkalom elsajátítani a kerékpározást.

Feri mondta nekik, hogy milyen jó lesz, majd minden templomtoronynál lesz egy kocsma, és ott ihatnak. Azt elkalkulálta, hogy húsvét vasárnap mindenhol zárva volt. Fiatalok olyan rendesek voltak, látták őket, hogy szomjasak, és hazamentek nekik innivalóért. Egy másik faluban pedig éppen a trillásautó érte őket utol, így kaptak 2-2 fagyit. Összesen 30 kilómétert tekertek, nagyon élvezték, igaz Koli néha nyögött nagyokat.

Délutánra Valcsi is jobban lett, így mi is nyeregbe pattantunk, és eléjük mentünk a következő faluig, így mi is megtettünk 15 km-t.




A biciklizést minden nap megismételtük, de szerencsére délutánonként már usziba is mehettünk. Koli így teljes rehabilitáción esett át, úszás, bicikli, ez tett a legjobbat. Igaz mindezek ellenére még mindig sántikál.



Ferivel, mikor a termálmedencében dagonyáztunk, megállapítottuk, hogy mennyivel könnyebb már velük. Nem kell őket félteni a mélyvízben, és tényleg élvezik ők is a szórakozást. Az élménymedence volt a kedvencük természetesen.

Nagyon jól sikerült kis húsvét volt, egészen kedd estig tartott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése