2009. április 11., szombat

Velünk mindig történik valami

Újra utazásra adtuk a fejünket. Elhatároztuk, hogy elutazunk a húsvéti szünetben Bükfürdőre. Van ott egy appartmanunk, így nagyon kellemesenés otthonosan tudunk mindig pár napot eltölteni. Elhatároztuk, hogy végre Kolos is biciklire pattanhat, főleg az ő érdekében naponta sokat gyakorolunk. Mivel Valcsi kinőtte az ő járgányát, nem vettünk neki egy harmadik egyformát, hanem Fecó, aki a legjobban bírja és a legmagasabb, kapott egy újat, ami már 24-es. kicsit tartottunk tőle, de kb 5 perc kellett, hogy megszokja. Vettünki egy biciklitartót is a csomagtartóra, így teljes volt a felszerelés. Indulhattunk is volna, de még volt egy röpke elintéznivaló, ami elvette a délelőttöt, így megvártuk az Állatorvost is, aki jött Cicmichez, bank, kaja, és már 4-kor el is hagytuk a várost.

Kocsiutat egy idő után nagyon kezdik unni a gyerekek. Már lassan elgondolkodom én is, hogy jó lenne-e egy DVD a kocsiba. Inkább játszottunk.

Mikor leérkeztünk felpattantunk a biciklikre és bementünk a faluba vacsizni. Kicsit óckodtam, de őszintén bevallva nagyon élveztem. Már az étteremben Valcsi panaszkodott a hasára, de nem gondoltam, hogy van valami. Azért ha az oviban megemlítették volna, hogy Valcsi mindkét barátnője hányás-hasmenéssel van otthon, nem erőltettem volna, hogy még egyen a levesből.
Hát éjszaka én is megtudtam, hogy elkapta ő is a vírust. Talán hamar megússzuk, mert csak egyszer tisztelt meg a feladattal, de akkor rendesen, mára már csak lázas volt és sokat aludt. Délutánra már biciklizni is kijött.


Persze nem csak Valcsival történt valami, Koli is focizott Fecivel, mikor az apjuk is beállt, és akkor rosszul lépett és elesett, nagyon fájlalta a bokáját. Fekvés, nyüszítés, anya odarohanás, szídás, sántikálás. Persze rögtön mondta, hogy ő nem akar biciklre ülni. Happy voltam, már megint mi történhetett. Egy kis huzavona után mégis elindultunk vacsizni. Éppen nem lázas Valcsi, lábfájós Kolos, aki nem volt egyedül, a majré is vele volt, igaz csak addig, míg el nem indult a biciklivel, és meg nem tett 100 métert. Akkor átváltott nagypofájúra. Sajnos Valcsit erősebbnek gondoltuk, de félútról visszajöttem vele, jöhetett vacsi ként a főttkrumpli, míg a srácok pizzát ettek. Hazatérve Feri elmesélte, hogy Koli nekiment egy Trabantnak, mert belógott a bicikliútra és nagyot esett, de azonnal felállt, hogy semmi baja.
Azért hihetetlen, hogy mi bárhová megyünk valami mindig történik.

Este mikor lefeküdtek, elővettük a nyuszi ajándékokat, és összeraktam, a skacok kormányt kaptak a Playstationhoz, Valcsikának pedig a Kicsi Barátaihoz egy házikót gondoltunk, mostanában ők a mindenei.

Remélem a holnapi nap eseménytelenül fog a maihoz képest eltelni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése